Био вино и екопродукти ще представи БАБ на Дионисиеви дни в Царево

Българска Асоциация Биопродукти (БАБ) е браншова организация, обединяваща производителитe, преработвателите и търговците на биологични суровини и продукти в България. 

БАБ е поредният участник в Дионисиеви дни 2019 г. в Царево. Това е третото издание на виненото изложение, което ще се проведе от 16 до 18 август в центъра на морския град, в синьо-бели шатри.

От асоциацията ще се представят с био вино, био оцет от различни плодове и други екологични продукти.

БАБ е единствената подобна асоциация у нас. С членска маса, надхвърляща 280 сертифицирани фермери, преработватели, търговци, институти и фирми, БАБ е двигател и говорител на сектора на национално ниво.

Още с учредяването си през 2009 г. асоциацията си поставя задачата да представлява, подпомага и насърчава производителите на биологични продукти в България; да се грижи за интересите на членовете си пред държавните и общински органи, както и пред други органи и организации; да съдейства на своите членовете като производители на биологични продукти, за издигане на техния престиж и икономически напредък; да консултира, обучава и популяризира биологичното земеделие.

Текст и снимка: meduzata.com

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови